Referanser


“Online Zoom”

“Onlineklasser fungerer kjempefint. Har fulgt ei av Marit sine klasser i vår/sommer, og er veldig nøgd med alt fra generell rettleiing i dei ulike stillingane til lyd- og bildekvalitet. Det er veldig enkelt å koble seg opp heime, og en slipper turen til og frå. I tillegg får ein et felleskap med dei andre som tek kurset. Anbefalast!”

“Godt Voksen”

“Jeg har vært med på Ashtanga Yoga med Marit i mange år nå. For meg som er godt voksen betyr det økt bevegelighet og styrke, en ro i hverdagen og også utfordring i å mestre pust og bevegelse. Jeg anbefaler andre å prøve fordi uansett alder og nivå vil en få noe ut av å delta regelmessig på Ashtanga Yoga med Marit»

Universitetet i Sørøst-Norge
Bedriftsyoga

“Ansatte ved Universitetet i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn, har siden 2014 blitt tilbudt Ashtanga Yoga på regelmessig basis gjennom studieåret. Dette er et populært helsefremmende tilbud med over 20 deltakere. Det minker stress og stressrelatert plager, gir økt smidighet og styrke -gull verd for ansatte som sitter og jobber mye foran PC! Samtidig for ansatte et verdifull avbrekk i en hektisk hverdag hvor de kan slå av en prat med andre kollegaer – dette skaper økt samhold og trivsel. Vi kan på det varmeste anbefale alle å praktisere Ashtanga Yoga med Marit Skogli som instruktør.”
I. K. Reitan – Rådgiver Personal