Yoga Gir Tilbake 2020 – overskudd til veldedighet

21. oktober 2020

Yoga Gir Tilbake 2020 – overskuddet til veldedighet

OPPDATERING FRA YOGA GIR TILBAKE 29.11.2020 . Tusen takk til alle som deltok sammen med på denne dagen. Vi oppnådde et overskudd på hele kr 4500 som gis til A-Larm Telemark til støtte i deres arbeide mot rusavhengige i tilfrisking og deres pårørende. Igjen hjertelig takk for en hyggelig dag, bidrar til en god sak, og yogasamvær.
Yoga Gir Tilbake arrangeres for 4. gang søndag 29. november. Overskuddet går som vanlig til et veldedig formål – i år til A-Larm. A-Larm er en organisasjon som har masse flotte og viktige aktiviteter for rusavhengige i tilfriskning og pårørende. Gaven vil øremerkes aktiviteter i Telemark.

Yoga Gir Tilbake – Program

1. Easy Ashtanga Yoga (noe forkunnskaper i flow/dynamsisk yoga en fordel)
Kl. 12:00 – Kort intro m/Marit
Kl. 12:10 – 13:30 Ledet Easy Ashtanga-klasse m/guidet avspenning m/Marit
Kl. 13:30 – 14:30 Pause med kake & kaffe av Wildflower Soulfood og introduksjon av A-Larm ved Renate Stenstrøm
2. Yin Yoga
Kl. 15:00 – Kort intro m/Gry
Kl. 15:10 – 16:30 Yin Yoga m/guidet avspenning m/Gry
Kl. 16:30 – 17:30 Pause med kake & kaffe av Wildflower Soulfood og introduksjon av A-Larm ved Renate Stenstrøm

Påmelding og betaling 

Det er kr 350 pr klasse. Du må gjerne bli med på begge. Begrenset antall plasser.

Meld deg på og betal her (klikk på aktuell lenke)

Bakgrunn for Yoga Gir Tilbake

Yoga Gir Tilbake ble startet i 2016 av Marit Skogli, Ashtanga Yoga Telemark, som et hyggelig tiltak og bidrag noen som trenger det i forbindelse med julehøytiden. I 2018 ble Gry Anine Strøm med på organiseringen. Yoga Gir Tilbake 2020 vil i år til finne sted på Yogagården på Flatin i Bø som drives av Gry.

Yoga Gir Tilbake organiseres av Gry Anine Strøm og Marit Skogli

Det har vært veldig godt oppmøte og giverglede de foregående årene og håper at yogainteresserte setter av litt tid til yogasamvær og blir med og støtter opp om arrangementet også i år.

A-Larm

Overskuddet i år går til organisasjonen A-LARM som er en brukerorganisasjon for rusavhengige i tilfrisking og deres pårørende. De er landsdekkende og har også kontor i Telemark.
De jobber for åpenhet om rus og behandling og har fokus på den enkeltes muligheter og ressurser. De jobber for at brukere og pårørende kan bytte nettverk i et rusfritt miljø. Bidraget til A-Larm vil øremerkes aktiviteter i Telemark.
Tidligere år det blitt sendt «julegave» både til Frelsesarmeen og Barn av Rus, der sistnevnte i 2018 mottok hele kr 8000 som et resultat av Yoga Gir tilbake.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL YOGAFELLESSKAP & FØRJULSYOGA