Ansvar, avbestilling og Covid-19

Ansvarsforhold for deltakelse på klasser, kurs og workshops

Ashtanga Yoga Telemark – AYT (Yama Yoga org. navn) tilbyr yogaundervisning som fokuserer på gradvis og trygg progresjon for hver enkelt utøver og følger yogiske og etiske prinsipper som ligger til grunn for undervisingen.

Hver utøver har likevel et ansvar for å praktisere yoga til det beste for egen helse og kropp og ta hensyn til eventuelle skader og skavanker og vise realisme i egen kapasitet.

Yoga skal praktiseres med sunn fornuft og tålmodighet og i henhold til den veiledningen som gis før, underveis og etter klassen. AYT er ikke ansvarlig for eventuelle skader som utøveren får som følge av utførelse av yoga.

Ved deltakelse på klasser/kurs/workshop bekrefter utøveren å følge disse retningslinjene.

Situasjonen rundt Covid-19

Ved nasjonale eller kommunale anbefalinger og restriksjoner grunnet COVID-19, vil alle klasser/kurs/workshops gå over til som fjernundervisning online på Zoom. Er du kjent med Zoom, vil du få en innføring i forkant.

Ved fysisk tilstedeværele følges gjeldende smitteverntiltak. Vennligst avstå fra å komme på klassen om du har symptomer på forkjølelse, feber eller er i karantene. Du kan da om ønskelig følge klassen hjemmefra på Zoom.

Avbestillingsbetingelser

Ubenyttede klasser refunderes ikke, men kan om mulig taes igjen innen for gjeldene periode. Påmeldinger til kurs er bindenede.