Kurs / Workshops

Det settes med jevne mellomrom opp grunnkurs/intensivkurs til Ashtanga Yoga og Mysore Style. Yin Yoga kurs blir også å finne på timeplanen. I tillegg arrangeres det workshops relatert til Ashtanga Yoga med fordypning innen: Elementer fra Ashtanga Vinyasa Yoga,  Yogafilosofi/psykologi, Teknikk/Anatomi/Terapi, Trauma-Informed Ashtanga Yoga, Livsstil, Ayurveda og Annet.

* Smittevernhensyn på fysiske klasser ivaretas. Antall kursplasser er redusert grunnet dette. Om situasjonen rundt Covid-19 krever det – går alle fysiske klasser Online på Zoom.

Kommende kurs/workshop

Ashtanga-kurs nivå I/II – i Bø og Online – etter påske mandag og torsdag.

Ashtanga-klasser nivå I/II passer etter grunnkurs og som oppfriskning etter feks lenger pause. Vi utvikler mer erfaring, gjennomgår teknikk, blir tryggere i rekkefølgen, asanas og vinyasas i halve første serien.

KURS I (9g)
Mandag kl. 16:20 – 17:45 Både online på Zoom (ledig) og Yogagården Bø (noe ledig).
Starter mandag 5. april  – første klasse på Zoom kl 18 (to klasser slås sammen)

KURS II (8g)
Torsdag kl. 17:00 Kun online på Zoom 
Starter torsdag 8.  april 

Ulike varianter til stillingene vises feks ved skader etc og også mer terapautiske stilling gunstige for rygg etc i ny og ne. Du både generell og individuell feedback underveis i praksisen. Mye verbale justeringer og demonstrasjoner.

Ashtanga på Zoom fungere fint, tidsbesparende, effektivt og samler deltakere som kanskje ellers ikke hadde hatt mulighet til å delta på klasser på grunn av avstand eller av andre grunner passer bedre for. Selv om vi er hver for oss, er det sosialt og motiverende å samles også på denne måten. Zoom er enkelt å bruke og du kan logge deg på via PC, iPad el lignende og mobil via appen.
 
Praktisk informasjon:
– Investering kr 1600 i Bø / kr 1350 på Zoom (beløp vippses når plass bekreftes – bindene påmelding).
– Ubenyttet klasser refunderes ikke.
– Du må skaffe deg egen yogamatte og helst en yogablokk.

– Om smittevernhensyn grunnet Covid-19 skulle tilsi det – går alle klasse i sin helhet på Zoom
– Påmelding snarest – bindene 
 
Spørsmål/påmelding til Marit på 97077124 el. marit.skogli@outlook.com

Ashtanga-klasser II/(III) – Zoom/Bø – løpende påmelding hver mnd. – neste start 5. april.

Ashtanga-klasser nivå II  passer for mer øvede deltakere er en fordypning i asanas og de indre prinsipper for å utvikle praksisen din.  Disse går klassene går på regelmessig basis.

– Nivå II Mandag kl. 18:00 – 19:30 Online på Zoom og Yogagården Bø (hybrid-løsning).
– Nivå II/(III) Onsdag kl. 18 – 19:30 Online på Zoom
– Nivå II Fredag kl. 06:30 – 08:00 Zoom (3 fredager i mnd)

Forklaring av klassene:
– Nivå II – god kjennskap til rekkefølgen av asanas fram til Navasana (båten). Mer fordyping i de indre formene, flyt, pust og tilstedeværelse i praksisen. Ulike tema fra gang til gang. 
– Nivå II/III – god kjennskap til halve førsteserien der vi også i bland ser på stillingene etter båten, dvs resten av førsteserien.

Ulike varianter til stillingene vises feks ved skader etc og også mer terapautiske stilling gunstige for rygg etc i ny og ne. Du både generell og individuell feedback underveis i praksisen. Mye verbale justeringer og demonstrasjoner.
 
Det er løpende påmelding, minimum en mnd om gangen for bedre læring og integrering av praksisen. Fokus er i alle klassene på kultivere innsikt, meditativ ro, flyt og balanse og i liten grad å “rushe” igjennom for å bli ferdig. Du kan være med en fast klasse eller flere. Pga corona-er det begrenset antall plasser i Bø på mandager. 
 
Ta kontakt for pris eller spørsmål. Se også timeplan.
Spørsmål/påmelding til Marit på 97077124 el. marit.skogli@outlook.com

 

 

Ansvarsforhold for deltakelse på klasser/kurs/workshop etc.
Ashtanga Yoga Telemark –  AYT (Yama Yoga org. navn) tilbyr yogaundervisning som fokuserer på gradvis og trygg progresjon for hver enkelt utøver og følger yogiske prinsipper som ligger til grunn for undervisningen. Hver enkelt utøver har likevel et ansvar for å praktisere yoga til det beste for egen helse og kropp og ta hensyn til eventuelle skader og skavanker. Yoga skal praktiseres med sunn fornuft og tålmodighet og i henhold til den veiledning som gis underveis i klassen. AYT er ikke ansvarlig for eventuelle skader utøveren får som følge av utførelse av yoga. Ved deltakelse på klasser/kurs/workshops bekrefter utøveren å følge disse retningslinjene.