KURS & WORKSHOPS

Livslang læring

Læring og fordypning


Det settes med jevne mellomrom opp grunnkurs og videre kommende kurs i tillegg til faste klassene. I tillegg arrangeres det workshop og fordypninger relatert til Ashtanga Yoga med fordypning innen: Ashtanga Vinyasa, teknikk, anatomi, Trauma-Informed Ashtanga, Livsstil, Ayurveda og annet. Kurs eller drop-in i Yin Yoga settes opp med ujevne mellomrom.

*Smittevernhensyn ivaretas på fysiske klasser/kurs. Om situasjonen rundt Covid-19 rever det – går alle fysiske klasser/kurs over på Zoom..

Månedlige klasser Nivå I/II & II/II

Ashtanga Nivå II/III – mandag og onsdag kl 18 og fredag morgen som veksler mellom Mysore fra kl 6:00 og ledet klasse fra kl 6:15. Kveldsklassene er primært ledet. Rullerende påmelding fra starten av mnd. Faste månedlige klasser

Ashtanga Nivå I/II – mandag kl. 16:20 i Bø/Zoom og torsdag kl. 17 kun Zoom. Disse klassene startet som kurs etter påske, men ta kontakt om du vil slutte deg til fram mot sommeren. Se mer på timeplan. Om klasser se lenken under.

Vår-cleanse 5 dager i primo mai

Vår-cleansen er basert på Ayurveda og skjer første uken av mai. Cleansen deles opp i en forberedende fase, hoveddel og avsluttende sluttende fase. Dette er ingen faste, men dietten i hovedfasen er basert primært på kitchari – monomåltid bestående av hovedsakelig ris og mung-bønner.

Deltakere får et hefte med opplegg, råd og oppskrifter. Vi har en chat-gruppe på messenger og starter og avslutter cleansen med en felles Zoom-prat. Cleansen er kun tilgjengelig for faste deltakere på kurs og klasser i denne omgang. Ayurvedisk høst-cleanse kommer i oktober.

Mer kommer …..