KURS & WORKSHOPS

Livslang læring

Læring og fordypning


Det settes med jevne mellomrom opp grunnkurs og videre kommende kurs i tillegg til faste klassene. I tillegg arrangeres det workshop og fordypninger relatert til Ashtanga Yoga med fordypning innen: Ashtanga Vinyasa, teknikk, anatomi, Trauma-Informed Ashtanga, Livsstil, Ayurveda og annet. Kurs eller drop-in i Yin Yoga settes opp med ujevne mellomrom.

*Smittevernhensyn ivaretas på fysiske klasser/kurs. Om situasjonen rundt Covid-19 krever det – går alle fysiske klasser/kurs over på Zoom..

Faste ukentlige klasser Nivå II og II/III

  • Ashtanga Ledet II mandag kl. 18 – Hybrid klasse – Zoom og Yogagården i Bø (fullt i Bø)
  • Ashtanga Ledet II/III onsdag kl. 18 – erstattes hver 4. onsdag av mysore klasse – Zoom
  • Ashtanga Ledet II fredag kl. 06:15 -Zoom

Deltakelse på Zoom via månedlig e-Medlemskap (2 varianter), drop-in eller klipp (3).

Se også «timeplan» HER og under «klasser» HER

Ashtanga Oppfrisknings/Grunnkurs 8g. start 23.8 i Bø – forsetter etter høstferien.

Har du tidligere erfaring med Ashtanga Vinyasa Yoga, annen type dynamisk/vinyasa yoga, hatt pause/skader, deltatt på nybegynnerkurs/grunnkurs og vil komme i gang igjen?

Kan også passe som grunnkurs for interesserte nybegynnere. Det er litt raskere progresjon enn i et vanlig grunnkurs. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Oppfriskningskurs 8 ganger settes opp med start mandag 23.8.21 (endret fra 16.8). Begrenset antall plasser. FULLT – VENTELISTE

Ashtanga Grunnkurs på Zoom – fjernundervisning – kommer

Grunnet etterspørsel settes det opp Ashtanga Grunnkurs på Zoom med start i september. Muligheter for å delta fra der du er og kan være tidsbesparende og nyttig i hverdagen eller om du ikke har tilgang lignende tilbud i nærheten. Kombinasjon av «live» klasser og ferdig innspilt materiale til support i læringen.

Dato og tid kommer

Ashtanga Mysore – praksis & miniworkshop- kommer i oktober

Mysore is back! Det blir først mysore praksis med individuelle hands-on og verbale justeringer. Deretter blir det yogatalk med tema fra filosofien og innspill til den fysiske praksisen. Forkunnskaper i Ashtanga nødvendig, men du er like velkommen om du er relativt ny til praksisen eller har holdt på lenge.

Sted: Sted og dato kommer: kl. 9:30 – 13:00.

Høst-cleanse 5 dager – start 18. oktober

Høst-cleansen er basert på Ayurveda og skjer i oktober. Cleansen deles opp i en forberedende fase, hoveddel og avsluttende sluttende fase. Dette er ingen faste, men dietten i hovedfasen er basert primært på kitchari – monomåltid bestående av hovedsakelig ris og mung-bønner. Det vil være alternativer til krydder og hovedingredienser og forberedende og avsluttende oppskrifter.

Deltakere får et hefte med opplegg, råd og oppskrifter, og innsikt ayurvedisk prinsipper. Vi har en chat-gruppe på messenger og starter og avslutter cleansen med en felles Zoom-prat. Mer informasjon kommer mot slutten av sommeren. Gode tilbakemeldinger fra vårens kursdeltaker!

«Etter tre litt tunge, trøtte dager våknet jeg uthvilt fredag (red. siste dagen) med en helt annen følelse. Kanskje hadde kroppen vendt seg til dietten, men det var i hvertfall en merkbar endring. I dagene etterpå merker jeg at vanene har endret seg; inntak av kaffe er kraftig redusert og sjokolade/søtsuget mindre. Så alt i alt var det en god investering mht å bryte opp og bli mer bevisst kostholdet.» – deltaker vår 2021

Mer kommer …..