KURS & WORKSHOPS

Livslang læring

Læring og fordypning


Det settes i nye og ne opp grunnkurs og videre kommende kurs i tillegg til faste klassene. I tillegg arrangeres det workshop og fordypninger relatert til Ashtanga Yoga med fordypning innen: Ashtanga Vinyasa, teknikk, anatomi, Trauma-Informed Ashtanga, Livsstil, Ayurveda og annet. Kurs eller drop-in i Yin Yoga settes opp med ujevne mellomrom. Inntil videre vil det være redusert aktivitet på kurs og workshops.

Ashtanga Teori & Praksis – kurs 3 mnd med Yogafilosofi og Asana-praksis – start 5. sept 2022

Fra og med mandag 5. september starter det kurs for viderekommende Ashtangies i kombinert yogafilosofi og etterfølgende asana-praksis (ledet / mix mysore).

Kurset har som mål å gå gjennom de mest kjente sutras fra Yoga Sutra av Patanjali og om tiden tillater gi litt bakgrunn for Bhagavad Gita og kjente sutras herfra. Deretter følger asana-praksis, vekselsvis ledet klasse og mix (ledet stående og derfra mysore).

Tidspunk: 17:45 – 19:30. Foreløpig tilbys dette til en lukket gruppe, men har vi tidligere praksiert sammen og du har lyst til å bli med – send en e-post til marit.skogli@outlook.com

Yoga Gir Tilbake 2021 – Yoga for Veldedighet – 5 års jubileum – mandag 20.12 – online på Zoom

Yoga Gir Tilbake arrangeres dette året for 5 gang i forbindelse med julehøytiden og har vært med på å bidra med flere tusen kroner til gode formål og veldedige organisasjoner. Tidligere mottakere har vært Frelsesarmeen, Barn av Rus og A-Larm Telemark. Årets mottaker er DYREBESTYTTELSEN. Pr 23/12 – årets YGT samlet inn et overskudd på kr 2180 som nå er blitt gitt i gave til Dyrebeskyttelsen.

Grunnet økende korona-smitte og jm regjeringene siste føringer blir de fysiske klassene som var planlagt i Bø avlyst og arrangementet redusert til en klasse som går på Zoom/Online.

Denne klassen går kl. 18:00 – 19:30 Easy Ashtanga & Yoga Nidra/Guided Avspenning (forutsetter grunnkunnskaper i Ashtanga) .

Ønsker Ashtangies hjertelig velkommen til å delta på yogasamvær med likesinnede og bidra til en gave til et veldedig formål. Alternativ pris om du kun vil være med å støtte saken.