ASHTANGA VINYASA YOGA
OPPFRISKNINGS/GRUNNKURS 8 GANGER
PÅ YOGAGÅRDEN I BØ

ASHTANGA OPPFRISKNINGS/GRUNNKURS – MANDAGER – START 23.8 – YOGAGÅRDEN

Pust inn – pust ut – gjenta


Ashtanga Vinyasa Yoga – Oppfrisknings/Grunnkurs – 8 ganger.

Passer for deg som tidligere har deltatt på grunnkurs, hatt en lengre pause, hatt skader, eller har erfaring med annen type dynamisk/vinyasa yoga. Kan også passe som grunnkurs for interesserte. Noe raskere progresjon enn vanlig grunnkurs.

Ashtanga Yoga er en metode som læres gradvis over tid både med hensyn til egen kapasitet, styrke og forståelse. Vi utvikler mer erfaring, gjennomgår teknikk, blir tryggere i rekkefølgen, asanas og vinyasas i halve første serien.

Det vektlegges å finne individuelle tilpasninger/alternativer der det er nødvendig for en trygg utvikling av stillingene, pusten og innstilling/fokus. Du får generell og individuell feedback underveis i praksis. Mye verbale justeringer og demonstrasjoner for bedre forståelse.

På grunn av gradvis progresjon gjennom kurset, anbefales det at du prioriterer å bli med på alle eller flest mulig av klassene.

Selv om en har tidligere noe erfaring, er det nyttig å se ting med nye øyne og oppgradere innholdet av sin forståelse. Som en av mine lærere, Mary Taylor en gang sa: When you think you know, you don´t know. You think you don´t know, you know.»

Praksisen oppfordrer oss hele tiden til nygjerringhet og utvikling gjennom å ha en «nybegynners» blikk på praksisen og et åpent sinn.

Oppfriskningskurset gir også mulighet til å bli med på de øvrige faste, viderekommene klassene – dvs Nivå I/II/III.

Les også mer om Ashtanga Vinyasa Yoga andre steder på hjemmesiden.

Bakgrunn – Marit Skogli

Marit startet med Ashtanga Yoga i 2004 og det har vært hennes hovedpraksis siden. Hun begynte å undervise i 2012 da hun flyttet tilbake til Skien etter mange år i Oslo og utlandet og har formidlet Ashtanga Yoga til folk i ulik aldre og bakgrunn hovedsakelig Telemark; i Bø og Grenlandsområdet.

Undervisningsstil og metode er også hele tiden under forbedring gjennom egen praksis, utdanninger og fordypninger, så om du har vært med på kurs tidligere, kan det være nyttig med en oppdatering.

Hjertelig velkommen!

Praktisk info


Start: mandag 23.8.2021

Tidspunkt: 16:20 – 17:45

Sted: Yogagården i Bø, Flatinvegen

Investering: kr 1700

Påmelding og/eller spørsmål
marit.skogli@outlook.com / 97077124 (m/navn, epost, mobil)
– innen 14.08.2021

  • Begrenset antall plasser
  • Betaling på Vipps når plass bekreftet – du får betalingsanmodning
  • Bindene påmelding – 80% av beløpet refunderes ved avbestilling før 15.8.2021. Ingen refusjon etter denne dato med mindre sykemelding
  • Ubenyttede klasser refunderes ikke
  • Ta med egen matte
  • Covid-19 -Om smittevernhensyn grunnet Covid-19 skulle tilsi det – flyttes klassene online på Zoom
  • Anbefalinger til praksis. Se HER